Zwroty do 30 dni
Wysyłka w 24H
Darmowa dostawa od 150 zł
+48 609 859 446
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Mus Lniany do pielęgnacji skóry ciała

MUS LNIANY

Ocena produktu 5/5

Jestem jak najbardziej pozywtywnie zaskoczona. W sumie pierwszy raz spotkałam się z musem wykonanym z lnu tak i z ciekawości postanowiłam zakupić. Przyjemna delikatna konsystencja, skład bardzo przejrzysty…

Autor recenzji: Wlasiuk Dorota
Data napisania recenzji: 09-02-2019

Naturalny krem ze śluzem ślimaka - krem do pielęgnacji skóry twarzy

KREM ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA

Ocena produktu 5/5

Kremu używam zaledwie od dwóch tygodni a już widzę poprawę. Skóra na twarzy jest dużo przyjemiejsza w dotyku a zmarszczki rzeczywiście powoli przestają być tak widoczne. Jestem naprawdę zadowolona z tego…

Autor recenzji: Bożena Matel
Data napisania recenzji: 06-02-2019

Naturalny Mus do pielęgnacji skóry ciała

MUS MANGO

Ocena produktu 5/5

Musik sprawdza się idealnie. To moje pierwsze zakupy z tej firmy ale już jestem pewna że nie ostatnie ;)

Autor recenzji: Paulina Filimoniuk
Data napisania recenzji: 06-02-2019

Naturalny Olejek Migdałowy - olej ze słodkich migdałów

OLEJEK MIGDAŁOWY

Ocena produktu 5/5

Jestem zachwycona. Ostatnio nabyłam ten olejek i od tej pory używam tylko jego.

Autor recenzji: Bożena Dranka
Data napisania recenzji: 03-02-2019

Kakaowe Masło Shea

MASŁO KAKAOWE

Ocena produktu 5/5

Zachęcona opiniami postanowiłam spróbować. Kupiłam, przetestowałam i tak samo dołączam swoją pozytywną opinie. Polecam

Autor recenzji: marta hyska
Data napisania recenzji: 02-02-2019

Mus Lniany do pielęgnacji skóry ciała

MUS LNIANY

Ocena produktu 5/5

Zawsze zimową porą cierpię na przesuszająca się skórę i długo szukałam kosmetyku który w końcu pomoże mi uporać się z tym problemem. Dziękuję

Autor recenzji: Elżbieta Furs
Data napisania recenzji: 02-02-2019

Naturalny Tonik do twarzy - Tonik RAVINA

KOJĄCY TONIK DO TWARZY O NATURALNYM pH

Ocena produktu 5/5

Cena na każdą kieszeń, skład przejrzysty, działanie na najwyższym poziomie, wysyłka błyskawiczna, polecam ;)

Autor recenzji: Magdalena Paździor
Data napisania recenzji: 01-02-2019

Naturalny krem ze śluzem ślimaka - krem do pielęgnacji skóry twarzy

KREM ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA

Ocena produktu 5/5

Jakość na najwyższym poziomie a ten słoiczek na żywo wygląda jakby to był krem dosłownie za przynajmniej 200 zł :D

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 01-02-2019

Masło Shea

MIĘTOWE MASŁO SHEA

Ocena produktu 5/5

Genialne masło. Prześlicznie nawilża, i dobrze się rozprowadza. Polecam

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 01-02-2019

Naturalny Olejek Migdałowy - olej ze słodkich migdałów

OLEJEK MIGDAŁOWY

Ocena produktu 5/5

Wszystko co najlepsze znajdziecie tutaj :) Polecam ;)

Autor recenzji: marzena gauk
Data napisania recenzji: 01-02-2019

Wiesiołkowy krem do twarzy bez parabenów

WIESIOŁKOWY KREM NAWILŻAJĄCY DO TWARZY

Ocena produktu 5/5

Krem świetnie się sprawdza, zamówiłam go na próbę. Idealnie nawilża skórę i poprawia kondycję mojej skóry, łatwo się rozprowadza i wchłania.

Autor recenzji: JADWIGA KRUPA
Data napisania recenzji: 01-02-2019